Er kunnen er maar twee de besten zijn

De een kijkt naar wat kan, de ander naar wat moet. De een spot kansen, de ander bewaakt de route. De een verbindt, de ander bewijst. Scherpe Tanden is twee man sterk, maar combineert drie elementen: talent, ervaring en expertise. Resultaat: meerwaarde voor elke klant. Eén team, twee kanten van dezelfde gouden medaille.

Joeri »

Tim »

Tim Bloemhof

Tim is de advocaat én officier van justitie binnen Scherpe Tanden. Zijn motto bij elke aanvraag: beweren is bewijzen. Hij ontwerpt projecten die ambitieus, haalbaar en betaalbaar zijn. Waardevol, want het zorgt voor heldere plannen, onderbouwde claims en goed gestructureerde aanvragen. Een optimale kans op goud dus.

“Niets is geloofwaardig, tenzij het bewezen is.”

Meteen nadat hij als ingenieur de Technische Universiteit Delft verliet, begon Tim voor zichzelf. Acht jaar ondersteunde hij bedrijven met hun inkoop, projectplanning en -uitvoering. Pragmatisch, maar altijd vanuit frisse inzichten en vernieuwende vaardigheden. Het bleek de perfecte basis voor zijn aandeel in de succesvolle subsidieaanvragen van Scherpe Tanden: als gecertificeerd projectmanager de essentie van een plan zien, en de impact ervan op lange termijn. Beide vat hij graag in een vlammend pleidooi.

In zijn vrije tijd zet hij zich met passie in voor goede doelen of avontuurlijke reizen met zijn gezin. Logische voorwaarde: “Er moet natuurlijk wel iets te organiseren zijn.”
close »