Er kunnen er maar twee de besten zijn

De een kijkt naar wat kan, de ander naar wat moet. De een spot kansen, de ander bewaakt de route. De een verbindt, de ander bewijst. Scherpe Tanden is twee man sterk, maar combineert drie elementen: talent, ervaring en expertise. Resultaat: meerwaarde voor elke klant. Eén team, twee kanten van dezelfde gouden medaille.

Joeri »

Tim »

Joeri Achterberg

Joeri zoekt en vindt de link. Tussen de potentie van je ambities en de beste subsidiekansen om deze waar te maken. Tussen ondernemerschap en overheidsbeleid. Hij overziet een landschap waarin velen alleen chaos en obstakels zien. Elke steen draait hij drie keer om, zodat nergens een euro subsidie verstopt blijft. Zijn aanpak is betrokken, zijn stijl persoonlijk. Een gesprek met hem gaat niet over geld op zich, maar over wat je ermee kunt bereiken. Zo is hij de visionaire brug tussen plan en project.

“Geef me een dag en ik toon je je mogelijkheden.”

De fijne kneepjes van het subsidievak deed Joeri op bij de marktleider. Inmiddels is hij bijna tien jaar expertise en talloze geslaagde subsidieaanvragen, investeringsprojecten en slim opgezette consortia verder. Tussen zijn doctoraalscriptie ‘Innovatie en de EU’ (European Union Studies, Leiden) en praktische kennis van vandaag ligt een schat aan ervaring.

Als Joeri niet op zoek is naar kansen voor klanten, dan besteedt hij als toegewijd vader, bevlogen reiziger, fanatiek bokser, gepassioneerd eter en verstandig drinker al zijn tijd en zorg aan wat hem verder lief is in het leven.
close »