Visie

Scherpe Tanden gelooft niet in gratis geld. Wel in goede ideeën. Hoe je die vertaalt in financierbare projecten, weten we als geen ander. Maar het pad naar succes bewandelen we nooit alleen, niet met iedereen en zeker niet met graaien als motief. Daarom werken we volgens drie principes. Zo houden we onszelf én je ambities op koers.

Samen aan de slag

Voor zowel fiscale als open subsidieaanvragen geldt: ze zijn nooit vanzelf succesvol. Je plannen en ambities moeten haalbaar, realistisch en uitvoerbaar ⧉ zijn. Bovendien kosten succesvolle aanvragen tijd, geld en moeite. Die investering doen we graag, samen met klanten die bereid zijn hún bijdrage te leveren. Kortom: de kans op succes maximaliseren door gelijk op te trekken, van begin tot eind. Zo houden we ons scoringspercentage hoog ⧉, bedrijf gezond en gezin draaiend.

Schieten met scherp

Grote consultancybureaus kunnen medewerkers met hagel laten schieten, vroeg of laat raak je altijd wel wat. Scherpe Tanden mikt op kwaliteit. We zijn twee specialisten sterk en kunnen onze tijd, kennis en betrokkenheid maar aan een select aantal opdrachten tegelijk besteden. Elk schot moet dus raak zijn.

Spitten tot de bodem

We zijn goed in wat we doen omdat we tot het uiterste gaan. Dat begint met kritisch zijn. Zeg maar gerust lastig. We verdiepen ons grondig in je bedrijf ⧉, op zoek naar de link tussen je plan en de middelen om dat te realiseren. Met ambitie op zich ben je er nog niet. Lopen wij net zo warm voor je idee als jij, dan zetten we al onze kennis en ervaring in om de subsidie te krijgen die erbij past.

> Samen in je aanvraag investeren? Neem contact op.

“Anderhalf jaar geleden ontworpen we samen ons projectplan, en we zitten nog steeds op schema. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt.”

Ronald van Gent
Directeur - Selfly

sluiten »