Cash-in subsidies

Een cash-in subsidie binnenhalen, betekent een overwinning op de competitie. Maar dat is niet eenvoudig. En Horizon Europe is het beruchtste strijdperk: een fractie van de aanvragen overleeft en wint. En winnen is wat Scherpe Tanden doet, in bijna 70% van de gevallen ⧉. Omdat we precies weten welke wapens we in moeten zetten.

1. Eerst overleven

Voordat we te vroeg juichen, eerst een gezonde dosis realisme: ruim 85% van de Horizon-aanvragen sneuvelt bij voorbaat ⧉. Alleen de allerbeste worden serieus genomen en Scherpe Tanden zorgt dat je daarbij zit. Door de match te vinden tussen jouw plan en de doelstellingen van Europa. Hiervoor kijken we scherp naar wat je met je innovatie wilt bereiken, de marktwaarde ervan en het belang voor de waardeketen. Zo kiezen we een strategie waarmee je voor de juiste subsidie het meeste kans maakt.

2. Waterdichte dekking

De beoordelaars zijn meedogenloos, maar de spelregels duidelijk. Daarom stellen we samen een realistische en consistente aanvraag op, waarvan alle onderdelen in evenwicht zijn. Zo besteden we aandacht aan je innovatief vermogen, procedurele precisie en de financieel-maatschappelijke impact van je innovatie. Toeval sluiten we uit, dus checken we alles dubbel: van de transparantie van je plan tot waar je het geld aan wilt besteden. Alles. Totdat we met een stalen maatpak de arena in kunnen.

3. Veni. Vidi. Vici.

Veel concurrenten vinden een plek in de halve finale al mooi. Wij niet, want aan ‘bijna iets’ heb je niets. Scherpe Tanden wint, vier keer vaker dan de rest. Bovendien leveren onze aanvragen meer op dan geld. Ze functioneren als katalysator, kompas en inspiratiebron voor medewerkers, klanten en partners ⧉. We zetten de kracht van je innovatie voor al je stakeholders op papier. Zwart op wit.

Lijst van succesvolle aanvragen

Andere projecten zijn vertrouwelijk

sluiten »